Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Započela realizacija projekta izgradnje svlačionica na Športskom parku Moslavac

Vrijednost projekta je 6 milijuna kuna

Vrijednost projekta je 6 milijuna kuna

U Popovači su prošlog mjeseca započele aktivnosti na realizaciji projekta izgradnje svlačionica na Športskom parku Moslavac.

„Riječ je o projektu za kojeg je Grad Popovača ishodio svu potrebnu dokumentaciju i unazad nekoliko godina prijavljivao ga na par različitih natječaja za financiranje iz EU i nacionalnih fondova. Budući da nismo uspjeli proći na tim natječajima, a građevinska dozvola za svlačionice je pred istekom, Grad ide samostalno u realizaciju te investicije te je započet postupak javne nabave za izbor izvođača radova kako bi se s istima krenulo najkasnije do kolovoza. Projekat je ukupne vrijednosti oko 6 milijuna kuna te je realno za očekivati da će radovi biti završeni do jeseni slijedeće godine“, istaknuo je gradonačelnik Josip Mišković.

Uz ove nove i kvalitetne svlačionice koje će i estetski podići izgled Športskog parka Moslavac, stvorit će se i svi uvjeti za pripremu i održavanje sportskih natjecanja, što je od izuzetne važnosti s obzirom da ŠNK Moslavac okuplja brojne članove, te je jedan od nositelja nogometnog razvoja na području Grada.

Ovaj objekt ljubiteljima sporta pružit će i dodatne mogućnosti, naime, obuhvatit će i uređenje nekoliko manjih dvorana za različite namjene, kako za profesionalne sportaše tako i za rekreativce,  a na taj način upotpunit će se potrebe za određenim sportskim aktivnostima.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.