Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[VIDEO] Glazbenici Poprock škole objavili prvi singl “Muzika je ključ” i najavili album

“Muzika je ključ i to smo svi mi – taj stih simbolizira naš rad”

"Muzika je ključ i to smo svi mi – taj stih simbolizira naš rad"

“Muzika je ključ”, naziv je prvog službenog singla i spota koju izvodi ekipa sjajnih glazbenika okupljenih iza imena Poprock škola.

Naziv je to i njihovog prvog albuma koji će izaći ovo ljeto. Autori pjesme Gojko Tomljanović, Boris Hrepić Hrepa, Ante Toni Janković te Robert Krkač, Srđan Jug, Ivica Premelč, Leo Anđelković Baltazar, Antonija Vrgoč Hrepić, Toni Eterović, Zele Lipovača, Dejan Nikolić i Miroslav Dimić iskusni su glazbenici koji svoju ljubav i iskustvo u glazbi nesebično dijele mlađim naraštajima. Oni su glazbene zvijezde, ali i predavači i mentori koji su u Poprock školi ostavili veliki trag.

“Drago mi je da smo se okupili i snimili spot u prostorijama Croatia Recordsa. Dugo smo čekali ljepše vrijeme i popuštanje epidemioloških mjera kako bi svoj rad predstavili i široj publici. Naša škola ima dosta uspjeha i zaista se možemo pohvaliti i nagradama i priznanjima, a posebno smo ponosni što smo u tri navrata vodili naše polaznike u Ameriku na blues festivale i što će se na albumu naći i pjesme i u njihovoj izvedbi. Muzika je ključ i to smo svi mi – taj stih simbolizira naš rad”, objasnio je Miroslav Dimić, izvršni producent cijelog projekta.

Jedan od autora pjesme, predavač i mentor je i Boris Hrepić Hrepa:

“Ovo je na neki način finalizacija suradnje koja traje već gotovo 12 godina. Poruka ove pjesme je ono što mi živimo i volimo, glazba smiruje, uz nju se živi i tu ljubav prenosimo na mlade. Mi ih učimo onome što znamo, ali i sami učimo kako glazba funkcionira i kako joj se prilagoditi u ovo novo, digitalno vrijeme.”

Vježba je važna, sviranje je radost i muzika je ključ – u tome su složni svi glazbenici koje okuplja Poprock škola.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.