Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Organizirano cijepljenje radnika kutinske Petrokemije

Cijepit će se gotovo 500 zaposlenika

Priopćenje za javnost Petrokemije d.d. Kutina

Temeljem dogovora između Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Uprave Petrokemije d.d. sutra, 5. svibnja, provest će se organizirano cijepljenje radnika tvrtke protiv Covid-19. U vremenu od 9 do 12 sati cijepit će se gotovo 500 zaposlenika Petrokemije, koji su putem ankete provedene među svim radnicima izrazili zainteresiranost.

Kako je do sada otprilike 100 radnika Petrokemije već preboljelo Covid-19, a još 150 ih je cijepilo kod svojih liječnika, sa sutrašnjim danom najmanje 700 radnika biti će cijepljeno prvom dozom cjepiva, čime se približavamo gotovo 60 – postotnoj procijepljenosti tvornice.

Na ovaj način Petrokemija d.d. želi proaktivno djelovati u zaštiti zdravlja svojih radnika, te stabilnosti poslovnih procesa u uvjetima pandemije. Uprava Petrokemije ovim putem izražava zadovoljstvo odgovornim ponašanjem radnika tvrtke.

Uz navedeno, nakon naših zaposlenika sutra će se u Petrokemiji cijepiti i značajan broj radnika drugih kutinskih poduzeća. Na taj način Petrokemija d.d. kao vodeća kompanija u gradu sudjeluje u jačanju održivog poslovanja lokalne zajednice i povećanju zdravlja lokalnog gospodarstva, među kojima je i dobar dio naših poslovnih partnera.”


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.