Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

U tijeku je obnova fasade na mjesnom domu u Šartovcu

Vrijednost projekta je 325 tisuća kuna

Vrijednost projekta je 325 tisuća kuna

U cilju obnove društvenih domova na području grada Kutine ovih dana obnavlja se i fasada na društvenom domu u Šartovcu. Vrijednost ovog projekta iznosi 325 tisuća kuna, a radove je obišao gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu suradnika.

Naime, unazad četiri godine u mjesnom domu Šartovac izvršena je izmjena krovišta, izgradnja nadstrešnice, izmjena kompletne stolarije (ulazna vrata, prozori), prilaz i parkiralište doma, obnovljen je inventar unutar doma te je sad u tijeku izrada termo fasade i oborinska odvodnja.

„Na našem mjesnom domu u posljednje četiri godine izvedeni su značajni radovi. Zahvalan sam Gradu i gradonačelniku na odličnoj suradnji te se nadam kako će se ista nastaviti i dalje“, rekao je predsjednik MO Drago Šparavac.

„U posljednje četiri godine Grad Kutina je dosta ulagao u naše mjesne domove u svim našim prigradskim naseljima. U našem prigradskom naselju Šartovac u mjesni dom uložili smo 650.000,00 kuna. Briga o domovima nam je bila prioritet u ovome mandatu, a tako ćemo nastaviti i dalje. Nadam se da će ovako uređeni domovi obogatiti društveni život u našim prigradskim naseljima. Drago mi je što će mještani Šartovca, a posebno njihove udruge kao što je KUD, DVD, Nogometni klub i svi ostali koji su zainteresirani imati primjereni društveni dom za svoje aktivnosti“, rekao je gradonačelnik Babić.

Šartovac2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.