Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Tragom pitanja: Izgradnja pristupne rampe u poštanskom uredu u Hrvatskoj Dubici

Investicija će biti realizirana do kraja ove godine

Tragom upita našeg slušatelja u emisiji „Centrifuga“ o postavljanju pristupne rampe za prilaz osoba s invaliditetom poštanskom uredu u Hrvatskoj Dubici primili smo odgovor Hrvatske pošte d.d. koji u cijelosti prenosimo:

„Naša namjera je da ove godine prilagodimo prilaz te osobama s invaliditetom omogućimo pristup poštanskom uredu u Hrvatskoj Dubici. Nažalost zbog epidemije koronavirusa, a posebno zbog potresa koji su pogodili Zagreb u ožujku i Sisačko-moslavačku županiju u prosincu 2020., morali smo promijeniti planove. Zagrebački potres je uništio upravnu zgradu Hrvatske pošte i poštanski ured u Jurišićevoj ulici te smo hitno morali aktivirati i sanirati drugu nekretninu kako bismo preselili više od 200 kolegica i kolega.

Radili smo na preseljenju i obnovi pet poštanskih ureda u centru Zagreba koji su nastradali uslijed potresa, a najveći opseg investicija u obnovi imali smo na području Banovine gdje smo sanirali 10 prostora poštanskih ureda. Osim sanacija, pobrinuli smo se i za naše radnike čije su nekretnine stradale u oba potresa te smo im isplatili jednokratnu financijsku pomoć.  Obzirom da izgradnja prilazne rampe iziskuje veća financijska sredstva, a istovremeno smo suočeni s posljedicama potresa, investiciju planiramo realizirati tokom godine.“


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.