Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Otkup zlata i dalje je najpopularniji način za dolazak do gotovine u Sisku

Procjena je besplatna i ne obvezuje na prodaju!

Procjena je besplatna i ne obvezuje na prodaju!

Hrvatska je prije deset godina osjetila pravu ekspanziju poslovnica za otkup zlata, no u međuvremenu je ta utrka u otvaranju novih lokacija zastala, a velik broj tvrtki koje su se bavile ovim poslom nestao je s tržišta. Zapravo, jedini „pravi“ i profesionalni lanac za otkup i prodaju zlata koji je ostao u Hrvatskoj je onaj Auro Domusa, koji na više od 100 lokacija svakog mjeseca koristi više od 10.000 klijenata.

Dakle, otkup zlata nije nestao kao djelatnost, već se iz „divljih“ okvira u kojem je vladalo šarenilo otkupljivača koji su poslovnice otvarali „na svakom koraku“, ova djelatnost svela na profesionalnu i postojanu uslugu koja uživa povjerenje brojnih građana. Za brojne Hrvate, tako, otkup zlata je i dalje najpopularniji način za dolazak do gotovine na licu mjesta. I mnogi su građani Siska odavno otkrili pogodnosti koje mogu iskoristiti u poslovnicama za otkup zlata Auro Domus.

Veliki iznosi isplate. Jedan od razloga zbog kojih tvrtka Auro Domus uživa povjerenje svojih korisnika jest činjenica da otkupljeno zlato plaća u gotovini, i to u značajnim iznosima. Naime, prosječan iznos isplate tijekom proteklih mjeseci bio je veći od 2.500 kuna. Pritom su naravno neke isplate bile u stotinama kuna, no mnogo ih je bilo i znatno većih od nekoliko tisuća kuna.

Dobra iskustva klijenata. Većina klijenata nekoliko se puta vraća u poslovnice Auro Domusa – nakon prvog otkupa manje količine zlata, zadovoljni ljubaznošću i profesionalnošću djelatnika te dobivenim iznosima, mnogi drugi puta donose sve veće količine. Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi… Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koje mu ne treba, a zahvaljujući Auro Domusu za njega može dobiti i primamljivu svotu novca – i to u gotovini!

Procjena je besplatna i ne obvezuje na prodaju! Jeste li zainteresirani za otkup zlata? Ako imate staro zlato koje vam ne treba – neovisno radi li se o zlatnom zubu, nakitu ili satu – provjerite gdje je najbliža poslovnica i dođite na besplatnu procjenu. U Sisku poslovnicu Auro Domusa možete naći na adresi Stjepana i Antuna Radića 17.

Besplatni telefon za sve informacije. Više informacija dostupno je na stranicama tvrtke Auro Domus te besplatnom broju telefona 0800 73 72.


auro domus 002


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.