Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Marija Mačković u utrci za novi mandat načelnice Općine Jasenovac

Potpisan koalicijski sporazum HDZ-a i HSP-a

Potpisan koalicijski sporazum HDZ-a i HSP-a

Potpisivanjem koalicijskog sporazuma, HDZ i HSP Jasenovac nastavljaju suradnju i kreću po još jedan mandat. Sporazum koji su potpisali, Marija Mačković (HDZ) i Damir Vidaković (HSP), zajedno izlaze na predstojeće lokalne izbore koji će se održati sredinom svibnja ove godine.

Kako su oboje istaknuli, uspješna suradnja HDZ-a i HSP-a na području Općine Jasenovac traje od 2013. godine, radeći na projektima, na razvoju cijelog kraja, infrastrukturi i kvaliteti života svih stanovnika.  

 

JASENOVAC_KOALICIJA_010421_1-novska-820x450

 

Zajednička kandidatkinja za načelnicu općine istaknuta je Marija Mačković. Do sada je osvajala premoćno povjerenje biračkog tijela, a ovo joj je sedmi put i mandat za čelno mjesto Općine Jasenovac.

Podsjetivši na projekte u proteklom razdoblju, Mačković je istaknula da je sve postignuto suradnjom sa stanovnicima i suradnicima. Kažu da su izazovi pred njima, ali kao i do sada, mogu raditi na boljitku Općine Jasenovac. Poziva birače da izađu na izbor i svoj glas daju koaliciji HDZ i HSP, a zajedno čestitaju svim stanovnicima blagdan Uskrsa.

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.