Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Josip Mišković (HSP) kandidat za gradonačelnika Popovače i u novom mandatu

“Osjećam potrebu i odgovornost da provjerenim putem nastavimo zajednički raditi”

"Osjećam potrebu i odgovornost da provjerenim putem nastavimo zajednički raditi"

Josip Mišković kandidat je HSP-a grada Popovače za gradonačelnika i u novom mandatu. Njegova kandidatura predstavljena je na tiskovnoj konferenciji održanoj jučer u Popovači. Kao kandidat za njegova zamjenika, medijima se predstavio Lovro Miklaužić.

Josip Mišković

 

 

Josip Mišković želio je podsjetiti građane građane i na rezultate rada kroz protekla četiri mandata.

 

 

U narednom četverogodišnjem razdoblju plan je nastaviti u tom uspješnom smjeru stoga je najavljeno kako se uskoro  završava izgradnja gradske tržnice te se planira nastaviti uređivanje

pripadajuće zgrade za potrebe otvaranja ispostava obrazovnih ustanova te javnih službi za potrebe građana. Također, nastavlja se izgradnja komunalne infrastrukture, stoga je najavljeno kako uskoro kreće u izgradnja mosta odnosno spojne ceste Kolodvorska – Sisačka ulica, a stvoreni su i uvjeti za dolazak određenih trgovačkih lanaca što će zasigurno smanjiti troškove i unaprijediti ponudu sugrađanima.

 

167673026_1117568795420754_9162956344352638194_n

 

Nadalje, u planu HSP-a je, među ostalim, i rekonstrukcija trga u samom središtu Popovače te preseljavanje gradske uprave u novi prostor, te završetak pokrenutog postupka proširenja Gospodarsko-proizvodne zone Mišička kako bi se povećale mogućnosti dolaska novih investitora.

Najavljeno je kako će se nastaviti briga za sigurnost djece i sugrađana izgradnjom niza pješačkih staza i značajnim ulaganjima u održavanje i modernizaciju cesta, za što svakako Grad računa i na sredstva EU fondova.

 

 

Govoreći o motivima svog angažmana na izborima, kandidat za njegova zamjenika Lovro Miklaužić je naglasio kako se oni prije svega odnose na činjenicu da je, kao jedan mladi gospodarstvenik odnosno vinar, cijeni dosadašnjeg gradonačelnika Miškovića kao čovjeka, sa njim je do sada imao iznimno kvalitetnu suradnju.

 

 

„Moja uloga i moj jedini motiv jest isključivo svojim obrazovanjem i dosadašnjim iskustvom pomoći u stvaranju još boljih uvjeta za gospodarstvo, poljoprivredu odnosno turizam i rast Popovače u još atraktivnije mjesto za život, jer sam se osobno uvjerio da se sa dosadašnjim gradonačelnikom Josipom Miškovićem, to može“- naglasio je među ostalim Lovro Miklaužić pozvavši građane da izađu na izbore u što većem broju kako bi podržali kandidate koje smatraju dovoljno dobrima da vode Grad u idućem mandatnom razdoblju.

 

167915945_2768721853440697_7280512561420896109_n


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.