Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

HSU: Pozivamo sve umirovljenike da podrže Ivana Celjaka za župana!

Priopćenje županijske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika

Priopćenje županijske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika prenosimo u cijelosti:

“Hrvatska stranka umirovljenika u programskom dijelu podržat će tim Ivana Celjaka za župana Sisačko-moslavačke županije i listu za županijsku skupštinu koju će predvoditi gospodin Celjak.

U odnosu na sve druge kandidate, aktualni saborski zastupnik i predsjednik županijske organizacije HDZ Sisačko-moslavačke županije, magistar prava Ivan Celjak pokazao je da ozbiljno pristupa problemima i poboljšanju uvjeta života umirovljenika u Sisačko-moslavačkoj županiji.

U programu je istaknuo proširenje smještajnih kapaciteta za starije i nemoćne osobe na području županije te proširenje usluga iz područja socijalne skrbi, kao što je pomoć u kući našim starijim sugrađanima, proširenje usluga dnevnog boravka gdje umirovljenici imaju jedan dodatni bogati sadržaj, kao i niz drugih dodatnih sadržaja za koje naši umirovljenici iskazuju potrebu.

Kao aktualni saborski zastupnik u Vladi gospodina Andreja Plenkovića, podržava i donošenje odluke o isplati umirovljenicima jednokratne novčane naknade radi ublažavanja posljedica uzrokovanih epidemijom bolesti Covid-19.

To je izrazito važno jer će dodatak dobiti više od 850 tisuća umirovljenika, a procjenjuje se da će se za to isplatiti 600 milijuna kuna.

Briga i skrb se pokazuju zalaganjem i djelima, a ne zaboravljamo činjenicu i da je u vrijeme pojave epidemije korona virusa, Ivan Celjak od vlastitih sredstava kupio informatičku opremu za Dom za starije i nemoćne osobe u Sisku kako bi zbog spriječenosti napuštanja Doma, ipak mogli video pozivima komunicirati sa svojim obiteljima.

29.12.2020. u samo par minuta iza razornog potresa, prvi je bio ispred Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku i pomagao izmještati starije osobe i slagao šator za njihov privremeni smještaj.

Svakodnevno je kao saborski zastupnik uključen u kreiranje socijalnih politika na nacionalnoj razini i prenosi ih na lokalnu razinu.

Hrvatska stranka umirovljenika daje punu podršku Ivanu Celjaku za župana Sisačko-moslavačke županije jer ima ozbiljan program i tim stručnjaka koji će županiju moći voditi i kroz obnovu i kroz gospodarsku i demografsku revitalizaciju. Ovim putem pozivamo sve umirovljenike da podrže Ivana Celjaka za župana Sisačko-moslavačke županije i županijsku listu koju on predvodi.

 

PREDSJEDNIK HSU SMŽ

Emil Franjević”


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.