Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Razvojna agencija SIMORA osnažuje poduzetništvo Sisačko-moslavačke županije

Projekt „Pokreni, razvij, rasti – dobar poduzetnik za snažno poduzetništvo u SMŽ“

Projektom „Pokreni, razvij, rasti – dobar poduzetnik za snažno poduzetništvo u SMŽ“, Razvojna agencija SIMORA pruža informacije, savjete i edukacije vezane uz svijet poduzetništva.

Početkom godine kroz navedeni projekt održana je serija edukacija na kojima su upravo novi poduzetnici mogli učiti o tome kako otvoriti i voditi tvrtku, kako se što bolje prezentirati, kako svoj proizvod marketinški predstaviti tržištu ili kako putem crowdfunding kampanja doći do novca potrebnog za ulaganje.

„Teme edukacija odabrane su jer se pokazalo da su znanja iz navedenih tema bitne za uspjeh. Iz samog naziva projekta jasno je da se poduzetništvo u Sisačko-moslavačkoj županiji želi poboljšati tako da poduzetnicima između ostalog, omogući besplatno educiranje kroz koje osnažuju svoje ljudske kapacitete i razvijaju svoje vještine. U narednom razdoblju nastavit ćemo s projektnim aktivnostima“, rekao je Tomislav Plesec, djelatnik razvojne agencije SIMORA i voditelj projekta vrijednog gotovo 800 tisuća kuna.

SIMORA se aktivno bavi kako postojećim, tako i novim poduzetnicima i start up-ovima.

Tako nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje mogu otvoriti svoja poduzeća i ostvariti potpore koje se određuju prema budućoj djelatnosti, od 55 tisuća kuna do najviše 130 tisuća kuna.

„Mi smo na raspolaganju za sve upite vezane uz otvaranje obrta i tvrtki te pisanja poslovnih planova za korištenje mjera za samozapošljavanje od strane HZZ-a“, poručuju iz SIMORA-e.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.