Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Počinje cijepljenje djelatnika u odgoju i obrazovanju

Brkić: “Zadovoljan sam velikim interesom za cijepljenje”

Brkić: "Zadovoljan sam velikim interesom za cijepljenje"

Epidemiološka situacija u našoj županiji je pod nadzorom, rekao je dr.Inoslav Brkić, ravnatelj ZZJZ SMŽ najavljujući kako će se danas cijepiti djelatnici u sustavu odgoja i obrazovanja.


 

Naš je Zavod do sada zaprimio zaprimili 20 tisuća doza cjepiva, to su  Pfizer, Moderna, AstraZeneca. Uključili su se liječnici obiteljske medicine u cijepljenje, u Domovima zdravlja. Počeli smo cijepljenje 27. prosinca. Govoreći o cjepivu AstraZenece, dr. Brkić naglašava kako je svako cjepivo dobro cjepivo.

 

 

Zadovoljan ineteresom naših sugrađana, ravnatelj ZZJZ SMŽ dr. Inoslav Brkić ponavlja kako je zaštita sa cijepljenjem dobra, a o tome kada bi moglo doći do pojačanog cijepljenja građana, dr. Brkić najavljuje:

„Uskoro. Mi vam povlačimo cjepiva segmentalno iz Zagreba. Iz više razloga. Vidjeli ste da je zgrada Zavoda, koji Dom zdravlja i Zavod dijele zajedno, oštećena prirodnom katastrofom potresa. Mi smo prije potresa napravili cijelu rashladnu komoru upravo radi skladištenja cjepiva jer Zavod radi distribuciju cjepiva za cjepitelje za područje Sisačko-moslavačke županije. Međutim potres nam je puno toga promijenio pa mi to cjepivo povlačimo segmentalno iz Zagreba. Uskoro ćemo krenuti sa jačom akcijom cijepljenja. Želja nam je da u što kraćem vremenu imamo što veći postotak cijepljenih“, rekao je dr. Brkić.


 

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.