Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Dukat se odriče 50 lipa od svake prodane boce svježeg mlijeka za pomoć stanovnicima Banovine

Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap

Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap

Dukat nastavlja pomagati stanovnicima Banovine stradalima u potresu pokretanjem društveno-odgovornog projekta Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap.

Do kraja lipnja ove godine Dukat se odriče 50 lipa od svake prodane boce Dukat svježega mlijeka za pomoć stanovnicima Banovine čiji su domovi stradali u potresu. Tijek akcije i status prikupljenih sredstava moguće je pratiti na mrežnoj stranici www.DukatZaBanovinu.hr, a iznos donacije ažurira se svaki radni dan u podne.

Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap nastavak je djelovanja Dukata s ciljem pomoći Banovini. Tako je Dukat do sada stanovnicima Banovine donirao više od 15 tona mlijeka i mliječnih proizvoda. Nadalje, svojim je kooperantima – proizvođačima mlijeka donirao 50 tona stočne hrane i 6.000 m2 folije za zaštitu gospodarskih objekata, a početkom godine na račun državnog proračuna za akciju „Pomoć za obnovu nakon potresa“ Dukat je uplatio donaciju u iznosu od 500.000 kuna. Ona će biti uvećana za prihod kojeg se Dukat odriče od prodaje svježeg mlijeka u boci do kraja lipnja ove godine.

Svjesni smo kako će području Banovine razni oblici pomoći i solidarnosti biti neophodni duže vrijeme. Stoga smo pokrenuli projekt kojim, uz nužnu financijsku pomoć, problemima Banovine osiguravamo visoku razinu vidljivosti duže razdoblje te progovaramo o nužnosti dugoročne pomoći, obnove i revitalizacije života na Banovini“, istaknuo je Alen Fontana, direktor Dukata.

Dio prihoda od prodaje svježeg mlijeka kojeg se Dukat odriče u sklopu projekta Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap Dukat će uplatiti na račun Državne riznice otvoren za donacije financijskih sredstava u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.