Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Donacija građevinskog materijala Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine

Za stradale na području Petrinje, Gline, Hrvatske Kostajnice i Siska

Za stradale na području Petrinje, Gline, Hrvatske Kostajnice i Siska

Privredna komora Federacije Bosne i Hercegovine uručila je donaciju građevinskog materijala za stradale u potresu na području Banovine, za stradale na području Petrinje, Gline, Hrvatske Kostajnice i Siska.

Donacija je realizirana u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Sisak, pojasnio je predsjednik te komore Tihomir Babić.


 

Potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore za graditeljstvo i veze Mirjana Čagalj je istaknula kako ovi šleperi ne predstavljaju samo građevinski materijal, nego i poruku ljudima da nisu zaboravljeni.


 

Nastavak je ovo suradnje dviju komora istaknuo je predsjednik Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine Marko Šantić


 

Na donaciji se zahvalio petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović


 

Donacija se sastoji od tri šlepera s cementom, dva šlepera s blok ciglama, jedan šleper s crijepom te dva šlepera betonskih blokova. Za Petrinju je namijenjena donacija jednog šlepera sa cementom, blok ciglom i crijepom, za Glinu ide jedan šleper s blok ciglom i betonskim blokovima, za Sisak je namijenjen jedan šleper s cementom i betonskim blokovima dok je za Hrvatsku Kostajnicu namijenjen jedan šleper s cementom.


donbih030323donbih030342

donbih030319donbih030332

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.