Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Do kraja tjedna mobilni uredi na području Dvora i Hrvatske Kostajnice

Svakako ponesite osobne dokumente!

Do petka, 26. ožujka, mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni na području Općine Dvor. Potom će u subotu, 27. ožujka, mobilni uredi biti prisutni na području Hrvatske Kostajnice.

U srijedu, 24. ožujka, od 10 do 17 sati prvi mobilni ured bit će raspoređen u naselju Grmušani, kod Društvenog doma, dok će drugi mobilni ured od 10 do 17 sati biti raspoređen u naselju Bansko Vrpolje, kod Područne škole.

U četvrtak, 25. ožujka, od 10 do 17 sati, prvi mobilni ured bit će raspoređen u Dvoru, i to kod Doma kulture, na adresi Trg bana Josipa Jelačića 9. Drugi mobilni ured od 10 do 17 sati bit će raspoređen u Matijevićima, kod zgrade Komunalca, odnosno na adresi Eugena Kvaternika 3.

U petak, 26. ožujka, od 10 do 17 sati, prvi mobilni ured bit će ponovno raspoređen u Dvoru. I to na istom mjestu, kod Doma kulture, na adresi Trg bana Josipa Jelačića 9. Uz to, drugi mobilni ured u petak će isto tako ponovno od 10 do 17 sati biti raspoređen u Matijevićima, kod zgrade Komunalca, na adresi Eugena Kvaternika 3.

U subotu, 27. ožujka, od 9 i 30 do 13 i 30 sati prvi mobilni ured bit će raspoređen u naselju Utolica, kod kućnog broja 156, a potom će od 14 do 17 sati prvi mobilni ured biti raspoređen u naselju Čukur, kod kućnog broja 12. Uz to, drugi mobilni ured u subotu će biti raspoređen od 9 i 30 do 17 sati u naselju Panjani, kod kućnog broja 8.

Službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.