Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

U PUNK-u održan prvi krug sastanaka gradonačelnika Zlatka Babića s poduzetnicima i obrtnicima

Poticanje gospodarske aktivnosti

Poticanje gospodarske aktivnosti

U Poduzetničkom inkubatoru Kutina održan je prvi krug sastanaka gradonačelnika Zlatka Babića s poduzetnicima i obrtnicima. Zbog epidemioloških mjera na sastanku nije moglo biti prisutno svih 29 korisnika inkubatora, stoga će se ovakvi sastanci i druženja s gradonačelnikom Zlatkom Babićem obaviti u više susreta. 

Tema sastanka, koju je predložio direktor RA Mrav Tomislav Kojundžić, bila je da se korisnici inkubatora pobliže upoznaju s gradonačelnikom na način da iznesu svoja iskustva u poslovanju kao i korištenju prostora Poduzetničkog inkubatora Kutina.

Svaki poduzetnik i obrtnik se predstavio te naveo čime se bavi, kakvo mu je tržište poslovanja u ovim kriznim vremenima te je li zadovoljan prostorom i pružanjem usluge upravitelja te pružanjem usluga akceleratora u kojem ima svoj obrt ili poduzeće.

Gradonačelnik Zlatko Babić tako je pobliže dobio informaciju od svakog poduzetnika i obrtnika, te je izrazio zadovoljstvo što inkubator služi svrsi.

Drago mi je što su svi mladi poduzetnici koji rade u našem Poduzetničkom inkubatoru Kutina puni optimizma i bez posustajanja sa svojom djelatnošću, čak i u ovo vrijeme pandemije kada je korona suzila određeni krug poslovne aktivnosti, ali ipak nije ugrozila njihovu djelatnost u njihovim prvim poslovnim koracima. U ime Grada Kutine i u svoje osobno ime dajem im podršku u njihovoj daljnjoj aktivnosti te će im Grad Kutina uvijek biti na usluzi i za pomoć“

Također, gradonačelnik je naveo da Grad kroz niz mjera brine o svojim poduzetnicima i obrtnicima, a među mjerama je i davanje subvencija za nabavku opreme te poticajima za svako novo zapošljavanje. Istaknuo je  kako se intenzivno ulaže i u poslovne zone i Industrijsko-logističku zonu koje nude mnoge pogodnosti poduzetnicima koji žele proširiti svoju djelatnost, a čiji je prioritet potaknuti gospodarsku aktivnost koliko god je to moguće.


DSCN9155

DSCN9136


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.