Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

POS-ovi stanovi gradit će se na još jednoj lokaciji za osobe pogođene potresom

Grad Sisak produžio je rok za podnošenje zahtjeva za kupnju stanova

Ilustracija

Grad Sisak produžio je rok za podnošenje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Siska, do kraja veljače ove godine. Obzirom na novonastale okolnosti, plan je da se POS-ovi stanovi, osim u Lonjskoj ulici, grade na još jednoj lokaciji: ”S APN-om vodimo razgovore i tražimo još jednu lokaciju na parceli grada Siska gdje bi gradili takve stanove, ali s uvjetima baš za osobe pogođene potresom jer smo trenutno u situaciji da na području grada Siska nedostaje stanova”, pojašnjava gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

Osim dvije zgrade s po 15 stanova u Lonjskoj ulici, Grad Sisak s APN-om pregovara o dodatnom programu izgradnje POS-ovih stanova u kojemu bi Grad u još većoj mjeri sudjelovao u sufinanciranju.

Sve informacije o kupnji stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje dostupne su na web stranici Grada Siska te u privremenom prostoru Grada Siska u Ulici Marijana Cvetkovića 8.

Zahtjev za kupnju POS-ovog stana podnosi se na obrascu, koji se, kao i obrasci pripadajućih izjava, mogu preuzeti u pisarnici Grada Siska na adresi Marijana Cvetkovića 8 ili na web stranici Grada Siska. Sve dodatne informacije mogu se dobiti i telefonom na 044/635-503 te slanjem upita na mediji@sisak.hr.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.