Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Općina Velika Ludina objavila je natječaj za prodaju plinske mreže

Početna cijena ponude iznosi 5.750.221,71 kn

Na temelju odluke Općinskog vijeća Općine Velika Ludina Jedinstveni upravni odjel Općine objavio je natječaj za prodaju plinske mreže u ukupnoj dužini nešto većoj od 37 kilometara i mrežnih razvoda od glavne redukcione stanice tj. ulaza iz magistralnog plinovoda do potrošača, a koja je u vlasništvu Općine.Pojašnjava načelnik  Dražen Pavlović

 

 

Početna cijena ponude iznosi 5.750.221,71 kn. Rok za podnošenje ponuda teče od 24.02.2021. do 10.03.2021. godine. Ponude se šalju poštom ili neposredno predaju na adresu: Općina Velika Ludina, Sv. Mihaela 37, 44316 Velika Ludina, u zatvorenoj omotnici uz obveznu naznaku: „PONUDA ZA NATJEČAJ ZA PLINSKU MREŽU – NE OTVARATI“.

Prijedlog obrasca za dostavu ponuda dostupan je na mrežnim stranicama Općine Velika Ludina. Javno otvaranje ponuda obavit će se dana 15.03.2021. u 09,00 sati u prostorijama Općine.   Pravo podnošenja ponude imaju fizičke osobe državljani Republike Hrvatske i državljani država članica Europske unije te pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članicama Europske unije koje su u Republici Hrvatskoj, pod uvjetom da su registrirani za obavljanje djelatnosti distribucije plina. Ostale strane fizičke i pravne osobe mogu sudjelovati na javnom natječaju ako osim uvjeta registrirane djelatnosti distribucije plina ispunjavaju i zakonom propisane uvjete za stjecanje prava vlasništva na području Republike Hrvatske.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.