Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Uskoro kreće prodaja stanova u centru Velike Ludine

Iznad prostora Općine

“U centru Velike Ludine na adresi Sv. Mihaela 37, iznad prostora Općine Velika Ludina postoje četiri useljiva stana koji će se uskoro moći kupiti. Stanovi su izgrađeni kad i cijela zgrada 2014. godine te su tada dobili i uporabnu dozvolu.

Stanovi su još uvijek neprodani zbog imovinsko-pravnih razloga ali uskoro će biti proveden postupak prodaje koji će provoditi Općinski sud u Kutini putem FINA-e. Svaki stan predstavlja uredno etažno vlasništvo te su stanovi slijedećih dimenzija:

1. stan u potkrovlju, površine 55,70 m², dvosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom,

2. stan u potkrovlju, površine 86,45 m², trosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom,

3. stan u potkrovlju, površine 52,33 m², dvosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom,

4. stan u potkrovlju, površine 60,14 m², dvosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom.

 

U stanovima je potrebno lakirati postojeći parket, postaviti radijatore i bojler (instalacija za grijanje je postavljena), sva keramika je postavljena, djelomično i sanitarije, svi zidovi i stropovi su obojani. Prema našim saznanjima cijene stanova će biti cca između 500,00 i 600,00 € /m².

Pozivamo sve zainteresirane stanovnike Općine Velika Ludina i šire ukoliko su zainteresirani da dođu u Općinu te će im biti omogućeno da pregledaju stanove. Djelatnici Općine mogu vam dati još dodatne informacije. Stanovi će se prodavati u prvoj polovici 2021. godine.”

 

Načelnik Općine Velika Ludina

Dražen Pavlović


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.