Velika Ludina

“U centru Velike Ludine na adresi Sv. Mihaela 37, iznad prostora Općine Velika Ludina postoje četiri useljiva stana koji će se uskoro moći kupiti. Stanovi su izgrađeni kad i cijela zgrada 2014. godine te su tada dobili i uporabnu dozvolu.

Stanovi su još uvijek neprodani zbog imovinsko-pravnih razloga ali uskoro će biti proveden postupak prodaje koji će provoditi Općinski sud u Kutini putem FINA-e. Svaki stan predstavlja uredno etažno vlasništvo te su stanovi slijedećih dimenzija:

1. stan u potkrovlju, površine 55,70 m², dvosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom,

2. stan u potkrovlju, površine 86,45 m², trosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom,

3. stan u potkrovlju, površine 52,33 m², dvosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom,

4. stan u potkrovlju, površine 60,14 m², dvosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom.

 

U stanovima je potrebno lakirati postojeći parket, postaviti radijatore i bojler (instalacija za grijanje je postavljena), sva keramika je postavljena, djelomično i sanitarije, svi zidovi i stropovi su obojani. Prema našim saznanjima cijene stanova će biti cca između 500,00 i 600,00 € /m².

Pozivamo sve zainteresirane stanovnike Općine Velika Ludina i šire ukoliko su zainteresirani da dođu u Općinu te će im biti omogućeno da pregledaju stanove. Djelatnici Općine mogu vam dati još dodatne informacije. Stanovi će se prodavati u prvoj polovici 2021. godine.”

 

Načelnik Općine Velika Ludina

Dražen Pavlović


 

Uskoro kreće prodaja stanova u centru Velike Ludine
0.00(0 glasova)
Komentara(0)