Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Novi poduzetnici u kutinskom poduzetničkom inkubatoru

Povoljan najam i oprema – vjetar u leđa novim poduzetnicima

Povoljan najam i oprema - vjetar u leđa novim poduzetnicima

Ovih dana, u prostor Poduzetničkog inkubatora u Kutini uselila su i dvojica novih poduzetnika; Josip Erdelji, vlasnik „TEEM automatizacije“ d.o.o. i Ivan Kvesić, vlasnik „BIM sustava“. Tim povodom gradonačelnik Zlatko Babić u društvu pročelnika UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoja Krmelića i direktora Razvoje agencije Mrav, Tomislava Kojundžića,  obišao je spomenute poduzetnike, porazgovarao s njima, te im zaželio uspjeh na njihovom daljnjem poslovnom putu.

Gradonačelnik Zlatko Babić

 

 

Trenutno u zgradi u sklopu Poduzetničkog inkubatora radi 29 privatnih tvrtki od kojih su neke više, a neke manje aktivne. Zajedničko im je to što koriste ovaj prostor i sve usluge koje pruža Poduzetnički inkubator, rekao je Babić

 

 

Poduzetnički inkubator Kutina prostire se na oko 500 kvadratnih metara poslovnog prostora.

Direktor Razvojne agencije MRAV, Tomislav Kojundžić

 

 

Kojundžić je istaknuo prednosti koje PUNK nudi

 

 

Popunjenost kapaciteta PUNK-a je 100%

 

 

Ivan Kvesić i Josip Erdelji, otisnuli su se u samostalne poduzetničke vode krajem prošle godine, a 2021. godinu započinju poslovanjem u sklopu PUNK-a.

Po struci inženjer strojarstva, Ivan Kvesić, predstavio je svoju tvrtku „BIM sustavi“ i razloge zbog kojih se odlučio djelovati u sklopu Poduzetničkog inkubatora

 

 

Josip Erdelji iz „TEEM automatizacije“ d.o.o. više od deset godina bavio se industrijskom automatizacijom pa se odlučio baviti kućnom automatizacijom i raditi na pametnim kućama.

 

 

 

IMG-20210111-WA0018IMG-20210111-WA0016IMG-20210111-WA0019Erdelji

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.