Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Pripreme za klizalište u Kutini

Otvorenje sredinom prosinca ako ne dođe do pooštravanja mjera

Otvorenje sredinom prosinca ako ne dođe do pooštravanja mjera

U ime gradonačelnika Grada Kutine Zlatka Babića, pročelnik Ureda gradonačelnika Robert Kolenc i direktor Komunalnih servisa Krešimir Lenić danas su obišli kutinski Trg dr. Franje Tuđmana u sklopu priprema za montažu klizališta.

Pročelnik je rekao kako se intenzivno radi na pripremama za klizalište čije bi se otvorenje moglo očekivati sredinom prosinca. „Svjesni smo koliko naše klizalište znači sugrađanima te kako je potrebno unijeti duh blagdana, naročito u 2020. godinu. Pripreme za klizalište su u tijeku te će ono biti u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Ovisno o epidemiološkoj situaciji u danom trenutku bit će odlučeno kada, odnosno hoće li klizalište biti otvoreno. Spremni smo osigurati sva potrebna sredstva, te covid redare, radi prevencije korona virusa, ako tako bude propisano“, poručio je pročelnik.

Direktor Komunalnih servisa Krešimir Lenić  istaknuo je kako mu je drago što se nije unaprijed odustalo od klizališta, već se ulaže dodatan napor kako bi se i ove godine sugrađanima omogućilo klizalište na gradskom trgu. „Nadam se kako ćemo i ove godine uz samo klizalište moći omogućiti sadržaje poput škole klizanja i škole hokeja, te se nadam kako će građani uživati u klizanju ali i pridržavati se svih propisanih mjera.”

 

Kliz4Kliz5Kliz3KlizKliz 1kliz2

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.