Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Novi val potpora za kutinske poduzetnike i obrtnike

Rekordan broj prijava u drugom krugu dodjele bespovratnih sredstava

Rekordan broj prijava u drugom krugu dodjele bespovratnih sredstava

Jučer su u Kutini potpisani sporazumi o korištenju bespovratnih sredstava poduzetnicima i obrtnicima kao potpora za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta, novo zapošljavanje ili samozapošljavanje, te ulaganje u turističku infrastrukturu  u 2020. godini.

U ime Grada Kutine sporazume je potpisao gradonačelnik Zlatko Babić s poduzetnicima koji su ostvarili potpore. Ovo je drugi krug potpisivanja spomenutih sporazuma kojima se nastoji pomagati gospodarstvo i poduzetništvo te utjecati na poboljšanje pozitivne poslovne klime u gradu. Radi propisanih epidemioloških mjera bio je nazočan samo manji broj poduzetnika u odnosu na ukupan broj onih koji su ostvarili pravo na predmetne potpore.

Pročelnik UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoje Krmelić

 

 

Program je bio otvoren do 01.10.2020. godine.

Krmelić dodaje

 

 

Gradonačelnik Zlatko Babić ovom prilikom je istaknuo

 

 

Pri potpisivanju sporazuma prisustvovali su Tin Borović koji je dobio spomenuta sredstva za opremu i OPG u vlasništvu Josipa Matjačića. Obojica poduzetnika mlađa su od 29 godina.

Josip Matjačić, vlasnik OPG-a

 

 

Anita Valjavec, vlasnica salona „Royal pet“ zaposlila je novu osobu mlađu od 29 godina i tako stekla subvenciju za zapošljavanje

 

 

Valjavec dodaje

 

 

Među dobitnicima potpora je i vlasnik “Fitness studio destination” j.d.o.o. Adrian Harapin koji se samozaposlio i kao osoba mlađa od 29 godina, također stekao uvjete za subvenciju, odnosno povećanu subvenciju.

 

 

SAMOZ 2SAMOZ 3SAMOZ 4SAMOZ 5SAMOZ 6SAMOZ 7SAMOZ 8

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.