HUMANITARNA_VRBINA_ (1)

Humanitarna akcija„Naša ljubav za njihova srca“, kojom se prikupljaju sredstva  za uređenje prostorija Dječjeg doma Vrbina Sisak naišla je na odaziv mnogih  i fizičkih i pravnih osoba. Tijekom akcije zadovoljan je i ravnatelj Javne ustanove „Regionalni koordinator  Sisačko-moslavačke županije“ Mario Čelan. Dom u kojem borave djeca zahtijeva obnovu i  hitno je potrebno njegovo uređenje, djeci je to jedini dom  jer drugi nemaju, on je njihovo jedino utočište.

 

 

Fotografije će biti  mali poklon svima koji će novčanim ili na drugi način  podržati ovu akciju. Trenutno je u domu 26 djece. Sredstva su potrebna za uređenje 11 dvokrevetnih soba, djeci su potrebni novi  kreveti, radni stolovi, stolice, ormari, zastori, tepisi, madraci, stolarija, novi parket, krečenje soba, isušivanje vlage i rekonstrukcija sanitarnog prostora. Puno je toga no već nakon prvog mjeseca od pokretanja akcije, sigurni smo kako će za sve potrebno biti sredstava – rekao je Mario Čelan.

 

HUMANITARNA_VRBINA_ (3)

Humanitarna akcija„Naša ljubav za njihova srca“ izašla je i izvan okvira Sisačko moslavačke županije, između  ostalih u prikupljanje sredstava uključila se i Osnovna škola Remete u Zagrebu.

Novčana sredstva prikupljaju se na račun,  HR5623400091511097425, otvorenog kod Privredne banke Zagreb d.d., s naznakom: Donacija za „Naša ljubav za njihova srca“.

 

HUMANITARNA_VRBINA_ (2)

Dodatne informacije na broj telefona 044/544-204 ili na e-mail adresu: donacije@simora.hr,  kontaktirati direktno Županijsku razvojnu agenciju  SIMORA, ili Maria Čelana  na broj mobitela 092 198 7676, koji se zahvalio svima koji su do sada dali i svoj prilog ovoj plemenitoj akciji.

 

HUMANITARNA_VRBINA_ (4)

Kutije za prikupljanje donacija postavljene su gotovo u svim gradovima Županije. Kao znak zahvale za svaku uplaćenu donaciju  pripremljene su  razglednice nastale nakon snimanja na raznim lokacijama u Lonjskom polju.

 

HUMANITARNA_VRBINA_ (5)

Humanitarna akcija “Naša ljubav za njihova srca”
0.00(0 glasova)
Komentara(0)