Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Donesena Odluka o dodjeli nagrada Grada Kutine

Nagrada za životno djelo Stjepanu Hrastniku

Nagrada za životno djelo Stjepanu Hrastniku

Na jučer održanoj  sjednici Gradskog vijeća Grada Kutine jednoglasno je donesena Odluka o dodjeli Nagrade za životno djelo te dodjeli Godišnjih nagrada Grada Kutine. Nagradu za životno djelo ove godine dobio je Stjepan Hrastnik. Stjepan Hrastnik aktivno skrbi o socijalnom stanju branitelja i njihove djece te volontira u brojnim udrugama značajnim za civilni život grada Kutine.

KUD Repušnica je prigodom 90. obljetnice od osnutka i 40. obljetnice kontinuiranog djelovanja dobio Godišnju nagradu Grada Kutine za promociju i očuvanje izvorne kulturne baštine kojom je pronio ime grada Kutine na brojnim festivalima i smotrama folklora u Hrvatskoj i inozemstvu. DVD Međurić prigodom 120. obljetnice postojanja, za dobrovoljno i humano djelovanje te izniman doprinos u brojnim akcijama zaštite i spašavanja ljudi i imovine od požara i poplava, a posebno za rad sa mladim članovima Društva također je dobio Godišnju nagradu Grada Kutine.

„Ove je godine zaprimljeno  čak 12 nominacija za dodjelu spomenutih nagrada,a Kutina  zaista ima ovakve ljude koji promiču naše vrijednosti, našu kulturu i rade za dobrobit cijelog grada, istaknuo je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.

 123695988_1186958878364980_5319189900015280766_n

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.