danbanitelja2020_3

U prigodi  Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, 18. listopada, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima uputio je braniteljima Sisačko-moslavačke županije čestitku.

“Poštovani branitelji  Sisačko-moslavačke županije, u ime svog zamjenika Romana Rosavca te predsjednice Županijske skupštine Ivanke Roksandić, kao  i svoje osobno ime, upućujem vam iskrene čestitke u prigodi obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.

Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, 18. listopada, ove godine obilježavamo četrnaesti put za redom u ponešto drugačijim okolnostima uzrokovanim virusom bolesti COVID-19, no posebno to ističem ne s manje dostojanstva i ponosa. Na ovaj se način odužujemo našim hrabrim braniteljima u Domovinskom ratu.

Uz duboku i vječnu zahvalnost za sve dobro i plemenito što ste kao branitelji učinili za slobodu naše Domovine te sve što činite i u izgradnji mira, čestitam vam Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije!”


 

Župan Žinić čestitao Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije
0.00(0 glasova)
Komentara(0)