Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Muke s parkiranjem kraj dječjeg vrtića Košuta u Kutini

Izgledna izgradnja novog parkinga

Izgledna izgradnja novog parkinga

Roditelji djece koja pohađaju Dječji vrtić Košuta na Brunkovcu imaju problem s pronalaskom mjesta za parkiranje. Stvaraju se gužve i roditelji su prinuđeni kratkotrajno parkirati na nogostupu. Događa se da dobivaju kazne za parkiranje, što se prema mišljenju vijećnika Tomislava Antolovića ne bi smjelo događati. Na nedostatak parkirnih mjesta vijećnik MOST-a ukazao je na Aktualnom satu prošle sjednice Gradskog vijeća Kutine.

Gradonačelnik Zlatko Babić rekao je kako nije znao da je to veći problem, te će pokušati nešto poduzeti u tom smislu. Izglednim navodi osiguravanje dostatnih parkirnih mjesta izgradnjom parkirališta kod navedenog vrtića.

„Izgradnja parkirališta problem je u gradu jer na više lokacija u Kutini nam nedostaje parkirnih mjesta. Nekada, izgradnjom parkirališta u Kutini nije se računalo na toliki broj automobila, u mnogim obiteljima imaju i po dva automobila, zato se na tome radi i u plan stavljamo te potrebe. U tom smislu i ovaj ćemo problem nastojati riješiti“ zaključuje gradonačelnik.

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.