Grad Kutina

Unatoč izvanrednim okolnostima uslijed pojave bolesti COVID – 19, kutinska gradska uprava  i dalje radi u svom redovnom radnom vremenu od 7.00 do 15.00 sati te da stoji na raspolaganju svim svojim sugrađanima, stoji u Priopćenju iz gradske uprave grada Kutine .

„Još jednom pozivamo građane i molimo da komunikaciju prema upravnim tijelima Grada Kutine, u što većoj mjeri, obavljaju putem pošte, elektroničkim putem ili telefonom te ukoliko nije nužno ne dolaze u prostore gradske uprave. Neposredni rad sa strankama provodit će se uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješiti bez prisutnosti iste.

Zahtjevi i najave dolaska se zaprimaju putem telefona ili elektroničke pošte. Kontakti službenika s brojevima telefona i e-mail adresama mogu se pronaći na web stranici Grada Kutine www.kutina.hr odnosno na sljedećoj poveznici https://www.kutina.hr/Sluzbeni-dio/Ustroj. Stranke su obvezne dezinficirati ruke prilikom ulaska u službene prostorije Grada Kutine te je obvezno nošenje zaštitne maske za vrijeme prijema. Obavezno je održavanje fizičke distance od 2 metra. Svi ulasci stranaka biti će evidentirani. Molimo građane za razumijevanje i poštivanje navedenog.”


 

Kutinska gradska uprava radi uobičajeno
0.00(0 glasova)
Komentara(0)