Zgrada SMŽ Županija

Sisačko-moslavačka županija i ove godine subvencionira prijevoz za redovite studente sa svog područja.

Za korištenje subvencije prijevoza željeznicom studenti ostvaruju pravo na sufinanciranje od 50% cijene mjesečne/polumjesečne karte na relaciji najbližeg kolodvora ili stajališta od mjesta stanovanja do mjesta studiranja i natrag.

Za korištenje subvencije prijevoza na redovitim linijama autobusima Auto Prometa Sisak d.o.o. i Čazmatrans Promet d.o.o. studenti ostvaruju pravo na sufinanciranje od 25% cijene mjesečne/polumjesečne karte na relaciji najbližeg kolodvora ili stajališta od mjesta stanovanja do mjesta studiranja i natrag.

Redoviti studenti trebaju donijeti ispunjena 2 primjerka obrasca POTVRDE za subvenciju prijevoza studenata koja se nalazi na internetskim stranicama Sisačko-moslavačke županije, potvrdu o upisu na fakultet ili učilište u akademskoj godini 2020./2021. te potvrdu o prebivalištu ili kopiju osobne iskaznice. Dokumenti se dostavljaju osobno u Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i šport, II kat- soba 44, S. i A. Radića 36, Sisak svaki radni dan od 8-15 sati.

Studenti koji ostvare pravo na subvencionirani prijevoz mogu dobiti POTVRDU samo za jednu vrstu prijevoza.

Na temelju predočene osobne iskaznice i dostavljenih dokumenata student dobiva potvrdu Županije s kojom uz nadoplatu kupuje mjesečnu/polumjesečnu kartu za željeznicu (2. razreda putničkog vlaka) ili prijevoz autobusom za relaciju navedenu na potvrdi

Svi studenti koji ostvare pravo na subvenciju ulaze u popis korisnika koji vrijedi od 1. listopada 2020. do 30. lipnja 2021. godine.

Putna karta za navedene mjesece kupuje se isključivo uz predočenje osobne iskaznice.

Županija sufinacira troškove prijevoza za redovite studente sa svog područja
0.00(0 glasova)
Komentara(0)