Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

EMISIJE

‘Tko u čuda vjeruje, taj čuda stvara’ i ‘Malim koracima do velikih promjena’

U emisiji ‘Ispod istog neba’ danas u 17,30 h

U emisiji 'Ispod istog neba' danas u 17,30 h

U emisiji Radio Quirinusa ‘Ispod istog neba’ danas od 17,30 sati predstavljamo vam dvije nove, lijepe priče iz Udruge osoba s invaliditetom Sisačko – moslavačke županije.

‘Tko u čuda vjeruje, taj čuda stvara’ i ‘Malim koracima do velikih promjena’ nazivi su projekta i programa za koje je ugovore o dodjeli financijskih sredstava potpisala Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u srpnju 2020. godine s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Vrijednost projekta ‘Tko u čuda vjeruje, taj čuda stvara’ je 40.000,00 kn, a osim na pokrivanje dijela plaća stručnog tima poboljšat će se i izravan terapijski rad u kabinetima u Petrinji i Sisku kroz kupnju novog i dodatnog didaktičkog materijala i opreme za rad u Maloj kući u Petrinji  i Sobi čuda u Sisku.

O projektu ‘Tko u čuda vjeruje, taj čuda stvara’ više je rekla njegova voditeljica, Luna Berendika, ujedno prvostupnica fizioterapije i certificirani terapeut senzorne integracije.

 

 

Program ‘Malim koracima do velikih promjena’ odnosi se na trogodišnju provedbu psihosocijalne podrške u Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i traje do lipnja 2023. godine, a financira se u godišnjem iznosu od 230.000,00 kn iz programa Ministarstva pod nazivom  ‘Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge’. Više o programu otkrila je njegova voditeljica, Aleksandra Milković, ujedno izvršna direktorica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko – moslavačke županije.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.