Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati odigranih utakmica I. i II. ŽNL

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 4 KOLO
Glavni aspirant za naslov prvaka Lekenik je muku mučio u sudaru s Voloderom da bi na kraju ipak minimalno dobio i osvojio bodove.

Kanarinci su u jednom momentu čak i vodili i u smiraj utakmice imali stativu, zgoditke za Voloder postigli su Lovrić 2 i Pentek. Radnik je kod kuće minimalno slavio protiv dobre Pešćenice. Metalac je svoje suparnike ispratio iz Siska rukometnim rezultatom od deset razlike. Derby kola u Novskoj završio je neočekivanom pobjedom momčadi iz Topuskog 2:3.
BSK je teškom mukom došao do bodova u srazu sa gostima iz Velike Ludine koji su u jednom dijelu utakmice imali rezultat od 2:2 da bi na kraju ipak ostali bez bodova. Sloga je glatko s dva razlike nadjačala Frankopana, a Vatrogasac Dinamo u gostima istim rezultatom.U Selima Grofovi se nisu ponesli baš grofovski jer su svom domaćinu zabili ni manje ni više već pet komada. Moslavci su bili slobodni. Rezultati 4 kola, Radnik-Pešćenica 1:0, Lekenik-Voloder 4:3, Metalac-Mladost 10:0, Libertas-Topusko 2:3, BSK-Sokol 3:2, Sloga-Frankopan 2:0, Hajduk-TŠK 0:5 i Dinamo-Vatrogasac 0:2.

Poredak nakon četvrtog kola, BSK, Lekenik i Topusko 12, Libertas i Voloder 9, Metalac i Sloga 7, Radnik i Vatrogasac 6, TŠK 5, Pešćenica, Vatrogasac i Moslavac 3, Sokol, Hajduk, Dinamo i Mladost bez bodova. U 5. kolu 19/20. rujna 2020 godine u 17,00 sati igarju,  Topusko-Radnik, Vatrogasac-Libertas, TŠK-Dinamo, Frankopan-Hajduk, Sokol-Metalac i Moslavac-BSK, a Voloder je slobodan.


2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3 KOLO
U Gornjoj Jelenskoj golijada domaći Jelengrad je sa sedam komada u mreži ispratio svoje goste iz Strušca, a Metalac je svom suparniku iz Ilove natrpao pola tuceta. Moslavina DG je minimalno, ali zasluženo osvojila bodove u srazu sa Ekonomikom. Sudar dva Dinama u Jamaricama završio je pobjedom domaćina 3:1. Iznenađenje kola priredili su igrači Matije Gupca koji su minimalno svladali Lokomotivu na Bajer-Areni 1:0. U Gornjoj Gračenici pobjeda Sloge identična kao i u KUP-u,
ali je bilo svega. Sudac je podjelio nekoliko opomena i iz igre isključio četiri igrača, dva domaća i dva gostujuća, kažu očevidci potpuno opravdano. Utakmice Strijelac-Šartovac ogođena je za 30.10.2020.

Rezultati 3 kola, Jelengrad-Naftaplin 7:2, Moslavina DG-Ekonomik 2:1, Dinamo J.-Dinamo Kt 3:1, Mladost GG-Sloga 2:3, Lokomotiva-M.Gubec 0:1 i Metalac-Garuć 6:1. Poredak na ljestvici, Jelengrad i Metalac 9, Sloga 7, Šartovac, Strijelac i M.Gubec 6, Moslavina DG 5, Lokomotiva i Ekonomik i Dinamo J 3, Mladost GG, Naftaplin i Garić bez bodova.

U četvrtom kolu 19/20.9.2020 godine u 17,00 sati u subotu igraju M.Gubec-Metalac, a u nedjelju Naftaplin-Garić, Šartovac-Lokomotiva, Sloga-Strijelac, Dinamo Kt-Mladost GG, Ekonomik-Dinamo J i Jelengrad-Moslavina DG.

(I.Pasanec)

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.