IMG_0444

Sisak Shopping Capitol, dio Capitol Park obitelji, jučer je službeno pozdravio kupce pod svojim brendom u Petrinjskoj ulici. Centar se prostire na preko 4.200 kvadratnih metara za više od 45.000 stanovnika Siska.

Konzum, Privredna Banka Zagreb, salon za uljepšavanje Niksi, frizerski salon Rea i kafić Tale dočekali su prve kupce pod Shopping Capitol brendom. Novi zakupac je BIPA, koja je jučer otvorila svoju poslovnicu u Capitolu i tako poboljšala ponudu centra. Posjetitelji su cijeli dan uživali u zabavnom programu.

Ivana Rajković, direktorica portfolija u Poseidon grupi, naglašava vrijednosti koje Capitol Park brend donosi u svaki grad u kojem je prisutan.

„Poseban naglasak stavljamo na iskustvo obiteljske kupovine i na prilagodbu ponude zakupaca kako bismo kod naših kupaca stvorili idealnu destinaciju za kupovinu za sve generacije. Ponosni smo što nakon četiri uspješna otvorenja prošle godine, Shopping Capitol otvaramo i u Sisku, a do kraja godine planiramo otvoriti još tri centra. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brandovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas veseli nastavak širenja i stvaranje novih mogućnosti u retail sektoru Hrvatske kroz ovu i narednu godinu.“

 

IMG_0438


 

Otvoren je Sisak Shopping Capitol u Petrinjskoj ulici
5.00(1 glas)
Komentara(0)