Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Nastava u glazbenoj školi B. Papandopula nastavlja s radom

Uz pridržavanje mjera epidemiologa

Uz pridržavanje mjera epidemiologa

Osnovna glazbena škola u Kutini spada u umjetničke škole koje imaju svoje specifične uvjete održavanja nastave, a u njezinoj izvedbi drže se svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Nastava je i u glazbenoj školi počela 07.09. a održava se tako da predmetni učitelji nazivaju svoje učenike i dogovaraju se za raspored održavanja nastave.


Dogovor za nastavu solfeggia 1. i 2. razreda nalazi se na Googleclassroomu, a učitelj je mag. Matej Vuković. koji  radi s prvašićima. Nastava solfeggia 3., 4., 5. i 6. razreda također je na  Googleclassroomu, a vodi ju prof. Natalija Švirtlich.

U Glazbenu školu nije dozvoljen ulazak učenicima, djelatnicima, roditeljima i svima ostalima ako imaju povišenu temperaturu (iznad 37,2), respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili koji su pod rizikom da su mogli biti u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili su pod sumnjom da bi mogli biti zaraženi s COVID-19, a osobito ako su u samoizolaciji.

Škola vodi evidenciju ulaska i izlaska u ustanovu, ne dopušta se ulazak u školu bez prethodne najave, sve stranke obvezne su se prije najaviti mailom ili telefonskim putem na sljedeće kontakte (tajništvo/računovodstvo: 044/660-094, e-mail: ogs.borisa.papandopula.kutina@gmail.com) i dogovoriti eventualni dolazak u školu.


Škola vodi evidenciju ulaska i izlaska i mjerenja temperature, dežurni učitelji nadziru ulazak i izlazak te paze da učenici drže 1,5 metara razmaka. Roditelji ne ulaze u škole osim iznimno (ako se radi o učeniku 1. razreda ili polazniku početničkog solfeggia – u tom slučaju u pratnji može biti samo jedan roditelj). Također je obvezna dezinfekcija ruku za zaposlenike i druge odrasle osobe koje ulaze u prostor škole kao i korištenje maski. Organizacija unutar škole prilagođena je svim preporukama HZJZ-a.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.