Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[VIDEO] Ljubavni duet “Za cili život” Klape Šufit i Tanje Žagar

Iskrena, emotivna i poletna!

Iskrena, emotivna i poletna!

 

Splitska klapa Šufit u novom spotu ostvarila je suradnju s vodećom slovenskom pjevačicom Tanjom Žagar, čija karijera traje već dvadeset i pet godina.

“Ljubav je stalna inspiracija u mojim pjesmama, emocija koja najsnažnije pokreće moju glazbenu maštu. Presretan sam što smo okupili ekipu talentiranih ljudi koji su dali sve od sebe da ova predivna ljubavna pjesma zasja u najboljem svjetlu: moja klapa Šufit, sjajna Tanja Žagar, glazbeni čarobnjak Igor Ivanović, moja prijateljica Ružana Kovač i majstor spota Željko Petreš. Pred nama je jedna lipa ljubavna priča!”, rekao je koautor pjesme i voditelj klape Vinko Didović.

 


Klapa_Sufit_i_Tanja_Zagar2


 

Kadrovi Splita prožimaju spot u kojem su glavni glumci Tanja Žagar i Teo Bikić, drugi tenor klape. Tanji je ovakav klapski spoj bio velika želja i priznaje da joj je pjesma već prirasla srcu.

Oduvijek mi je bila želja surađivati s klapom. Kad sam prvi put čula pjesmu “Za cili život”, koju mi je poslao gospodin Vinko Didović, u trenutku sam se oduševila i rekla ‘To je to!’. To je jedna od mojih najromantičnijih pjesama. Puna je čežnje, čiste ljubavi i sentimenta. Svaki put kad je iznova slušam, uvijek me dirne. A otkada smo u prelijepom Splitu snimili predivan spot, u meni su se probudile još jače emocije. Suradnja s klapom Šufit i cijelom ekipom na čelu s režiserom Željkom Petrešom bila mi je zaista jako ugodna i nadam se da ćemo uskoro nešto slično ponoviti”, dodala je Tanja.


 

Klapa_Sufit_i_Tanja_Zagar3

 


Autor glazbe je Vinko Didović, tekst su napisali Ružana Kovač i Vinko Didović, dok su aranžman napravili Igor Ivanović i Vinko Didović.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.