Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[VIDEO] Amir Kazić Leo novom pjesmom “Dan po dan” slavi ljubav i optimizam

Pjesma je savršena za one željne osmijeha na licu!

Pjesma je savršena za one željne osmijeha na licu!

Bajkovita Istra bila je idealno mjesto za snimanje spota za novi singl Amira Kazića Lea “Dan po dan”. Uz njegov šarm i ljepotu krajolika sjajno se uklopila nova pjesma koja pršti romantikom.


Za ljubavni tekst pobrinula se ponajbolja hrvatska tekstopiskinja Antonija Šola, a sve je jako lijepo upakirao u glazbu autor brojnih hitova Branimir Mihaljević. Sve je ovo bilo sjajno iskustvo za Amira Kazića Lea koji je ponovno vokalno na iznimno visokoj razini.


Kada smo nakon singla ‘Reci nešto al’ ne šuti više’ Branimir Mihaljević i ja razgovarali o mom budućem albumu i preslušavali neke demo snimke, u jednom trenutku mi je rekao imam nešto jako zanimljivo i mislim da će ti se odmah svidjeti i tad mi je pustio demo ‘Dan po dan’. Nisam dvojio ni malo i odmah smo se složili da je to moj idući singl. Lepršava prpošna melodija s tim ljepim pitkim nježnim životnim tekstom Antonije Šole upakirani u moderan aranžman, a opet tako nostalgičan, svaki put dok je slušam ili pjevušim budi u meni radost, ljubav i nostalgiju nekih davnih vremena i davnih ljubavi.“, rekao je Leo i dodao kako bi želio da publika prepozna tu pozitivnu energiju i iskrenost te zahvalio Chiari Pisak koja je svojom pojavom i spontanošću u spotu začinila cijelu priču.


 

Leo


 

Svakoga dana treba slaviti ljubav i optimizam, a pjesma “Dan po dan” ispunjena raspjevanim ljetnim raspoloženjem, savršena je za one željne osmijeha na licu.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.