Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

U kontroli prometa kod 119 sudionika utvrđeno 13 prometnih prekršaja

Najveća izmjerena brzina tijekom akcije bila je 109 km/h

Sa subote na nedjelju, 11./12. srpnja, u vremenu od 18 do 2 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke provedene su dvije preventivno-represivne akcije. Akcije usmjerene na nadzor brzine kretanja vozila i nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu.

Tijekom provođenja ove akcije policijski službenici su kontrolirali 119 sudionika u prometu i utvrdili 13 prometnih prekršaja, od kojih se sedam prekršaja odnosilo na nepropisnu brzinu, a četiri prekršaja zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Alkoholizirani vozači upravljali su osobnim automobilima.

Od ciljanih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, po dva prekršaja evidentirana su na području Siska i Hrvatske Kostajnice, a vozačima je izmjerena koncentracija alkohola od 0,5 do 1,5 promila.

Prema dobnim skupinama po tri alkoholizirana vozača su bila u dobnoj skupini od 25 do 30 godina te jedan vozač u dobnoj skupini od 18 do 24 godine.

U ovoj akciji najveća koncentracija alkohola od 1,24 promila utvrđena je 30-godišnjakinji koja je zatečena kako u nedjelju, 12. srpnja, oko 1.30 sati iza ponoći, u Sisku upravlja osobnim vozilom.

Najveća izmjerena brzina tijekom akcije bila je 109 km/h, a izmjerena je za osobni automobil zagrebačkih registracija.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.