Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Radni sastanak kutinskog gradonačelnika s predstavnicima udruga

Predstavljen i strateški projekt KIND

Predstavljen i strateški projekt KIND

Na radnom sastanku gradonačelnika Kutine Zlatka Babića i predstavnika udruga govorilo se o radu udruga u budućem razdoblju i utjecaju koji je korona virus imao/ima na društveni život grada Kutine.

 

Z. Babic 4.6.2020.

 

Gradonačelnik je predstavnike udruga izvijestio o tome kako su se intenzivirali radovi na Industrijsko-logističkoj zoni te kako ovim putem želi informirati predstavnike civilnog društva u Kutini samom projektu i njegovoj važnosti za građane.

Predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Kutini Dragutin Pasarić izrazio je zadovoljstvo projektom.

 

 

Tajnica Saveza KUD-ova Grada Kutine i predsjednica Školskog športskog saveza Grada Kutine Jasminka Molnar također je pozdravila projekt i ocijenila ga vrlo kvalitetnim.

 

 

“Strateški projekt Grada Kutine je KIND (Industrijsko-logistička zona ili Kutina Industrial logistic zone) koji se prostire u neposrednoj blizini izlaza na autoput u Kutini na površini od 74ha. Projekt je označen kao strateški jer će se realizacijom osposobljavanja Industrijsko-logističke zone pokrenuti i gospodarska obnova Kutine.

Gospodarska obnova Kutine rezultirat će povećanjem ulaganja u obrazovanje, povećanjem ulaganja u sigurnost, povećanjem ulaganja u zdravstveni sustav, snažnijim potporama poduzetnicima, ostvarenjem sustava Iz škole na posao i još niz preduvjeta koji su potrebni kako bi grad Kutina zadržao i privukao mlade te ostvario napredak u svim sferama života” – rekao je gradonačelnik Zlatko Babić.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.