Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Putem videoveze Gradsko vijeće Kutine održalo svoju sjednicu

Odluka o rekonstrukcija igrališta i atletske staze kod Tehničke škole Kutina

Odluka o rekonstrukcija igrališta i atletske staze kod Tehničke škole Kutina

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije Gradsko vijeće Grada Kutine održalo je još jednu sjednicu putem video konferencije. Uz usvajanje izvješća gradskih saveza, zajednica i ustanova za 2019.godinu, donesene su i Odluke o provedbi projekata značajnih za razvoj Grada.

 

G-4

 

Na sjednici su usvojena Izvješća o radu za 2019. godinu Zajednice športskih udruga, Gradskog saveza KUD-ova, Vatrogasne  zajednice, te  Športskog centra, Knjižnice i čitaonice,  Muzeja Moslavine, Vatrogasne postrojbe i Pučkog otvorenog učilišta, istaknuo je gradonačelnik Zlatko Babić.

 

 

Vijećnici su donijeli i izmjenu i dopunu Plana gospodarenja otpadom na području Grada Kutine za razdoblje 2017. – 2022. godine.

 

 

Donesena je i odluka o davanju suglasnosti gradonačelniku za sklapanje Sporazuma o zajedničkom financiranju projekta „Rekonstrukcija igrališta i atletske staze Tehničke škole Kutina“ sa Sisačko-moslavačkom županijom.

 

 

Na sjednici je potvrđeno i imenovanje Sandre Todorov, kojoj je ovo drugi mandat,  na mjesto ravnateljice Dječjeg vrtića Kutina na sljedeće četiri godine.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.