Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Nastavak izgradnje pješačke staze uz Kutinicu

Ukupna investicija iznosi 2.500.000 kuna

Ukupna investicija iznosi 2.500.000 kuna

Otvorenje početka radova na izgradnji pješačke staze uz Kutinicu (III dio šetnice) obišao je gradonačelnik Zlatko Babić u pratnji Eduarda Gelešića, pročelnika iz UO  za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša.

Pješačka staza proteže se od početka Parka 56. bojne uz Tehničku školu Kutina i Sportski centar Kutina do pješačkog mosta prema gradskom bazenu gdje se odvajaju dva kraka, jedan prema bazenu i jedan prema spoju nogostupa u ulici Hrvatskih branitelja.

 

DSCN2789_610x407

„Ovo je treća faza naše pješačke staze uz Kutinicu. Šetnica je projektirana u dužini od 1 313 m, a širina same pješačke staze je ista kao i na ostalim dijelovima šetnice, 3,00 m. Uz ivičnjak s pješačkim rubnjacima i završnim zastorom asfaltom, staza će biti opremljena s urbanom opremom, tj. klupama i koševina za otpad te kompletnom javnom led rasvjetom.“, rekao je Eduard Gelešić, pročelnik UO za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša.

 

DSCN2780

Ukupna projektantska vrijednost investicije iznosi oko 2.500.000 kn.

 

DSCN2861

„Hrvatske vode financirati će preko 50% ovoga projekta. Ovo je treća faza uspješne suradnje Grada Kutine i Hrvatskih voda te se nadam i budućim suradnjama“ rekao je Mišo Čičak iz Hrvatskih voda. O izgradnji šetnice gradonačelnik Zlatko Babić

 

 

Imamo planove i za budućnost, dodaje Babić

 

 

Izvođač radova je tvrtka Binđo d.o.o. iz Ivanić Grada, a stručni nadzor obavljaju  Hrvatske vode i Grad Kutina.

 

DSCN2893

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.