Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

MOST predstavio svoju listu kandidata u 6. izbornoj jedinici

“Izazov je sve veći i veći, a jedina nada je bolja i zdravija Hrvatska”

"Izazov je sve veći i veći, a jedina nada je bolja i zdravija Hrvatska"

Na konferenciji za novinare održanoj u Velikoj Gorici Most nezavisnih lista jučer je predstavio svoju listu kandidata u 6. izbornoj jedinici gdje će nositelj liste biti Mostov politički tajnik Nikola Grmoja.

Uz Nikolu Grmoju na predstavljanju liste bilo je prisutno i svih ostalih trinaest kandidata; Ivan Bekavac, Luca Gašpar Šako, Mario Božurić, Martina Gudelj, Karmen Rak, Nikolina Borić, Lucija Lacković, Rajko Delić, Kristijan Anić Kaliger, Tomislav Žunek, Manuela Marinović, Hrvoje Senegović, te Damir Slojšek, koordinator Mosta za Veliku Goricu.

Nikola Grmoja počeo je svoje obraćanje javnosti naglasivši da ove izbore smatra presudnima za budućnost Hrvatske.

„Vidjeli ste na koji su se način ovi izbori dogodili. Sve su nas zatvorili u naše domove, zatvorili su gospodarstvo zbog čega sada imamo silne probleme, a kada su vidjeli da dobro stoje u anketama rekli su – idemo sada na izbore. Međutim, posljednjih dana svjedočimo ponovnom povratku korona virusa. Nadam se da to nije neka taktika da odustanu od izbora jer im ove zadnje ankete ne idu u prilog. Most jako raste, događa se jedna nevjerojatna energija i pozitiva oko Mosta. Mogli ste svjedočiti načinu na koji smo predali naše liste u Hrvatski sabor, gospođe i gospoda iz DIP-a i osoblje Hrvatskog sabora rekli su da nešto ovakvo nisu nikada doživjeli; toliko mladosti, optimizma, energije i pjesme. Hrvatska se budi i vrijeme je za promjene. Ja bih rekao da se bude i Velika Gorica i VI. Izborna jedinica, a ovi ovdje ljudi učinit će da se to na ovim izborima i dogodi.“

I drugi kandidat Mostove liste za VI. Izbornu jedinicu, Ivan Bekavac, liječnik specijalist, zahvalio se svim goričanima koji su svojim dolaskom dali Mostu podršku. „Vidim da u vama ima energiije i volje. Most se nikada neće predati, izazov je sve veći i veći, a jedina nada je bolja i zdravija Hrvatska.“ – rekao je Ivan Bekavac u kratkom obraćanju javnosti.

Mario Božurić, dragovoljac Domovinskog rata, nezavisni gradski vijećnik Gline i županijski vijećnik Mosta u skupštini SMŽ, koji je četvrti na Mostovoj listi VI. IJ također se je obratio javnosti s nekoliko riječi. „Veselim se budućoj suradnji, pobjedi, ljepšem Turopolju i uređenijoj Banovini.“


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.