Lokalna akcijska grupa Una 18. lipnja potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Program zapošljavanja žena, Zaželi faza II.

Na svečanom potpisivanju ugovora održanom u  u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu prisustvovale su predsjednica Klementina Karanović i voditeljica Milena Trkulja Matagić.

Riječ je o projektu iz programa „Zaželi – faza II“ koji će pomoći dugotrajno nezaposlenim ženama da se uključe na tržište rada u svrhu potpore i podrške starijim osobama u nepovoljnom položaju. O području provedbe projekta, Klementina Karanović

 

 

Ugovor su dodijelili predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

S obzirom da se projekt provodi na velikom zemljopisnom području, bilo je potrebno zaposliti veći broj žena i upravljačkog tima kako bi se osigurala kvalitetna provedba projekta. Više o projektu kazala je predsjednica LAG-a Una, Klementina Karanović

 

 

Program „Zaželi – faza II“ se financira iz Europskog socijalnog fonda u Okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. na području čitave Hrvatske.

 

LAG Una postao nositelj projekta “Kad se naše ruke slože”
4.80(5 glasova)
Komentara(0)