Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Zajedno protiv gladi – virtualni tjedan za Marijine obroke

Prijavite se na utrku i za 55 kuna hranite jedno dijete pet mjeseci

Prijavite se na utrku i za 55 kuna hranite jedno dijete pet mjeseci
Marijini obroci Hrvatska, humanitarna organizacija koja u najsiromašnijim zajednicama svijeta osigurava obroke na mjestu obrazovanja, poziva vas da se uključite u Virtualni tjedan za Marijine obroke. Od 25. do 31. svibnja svaki dan na društvenim mrežama prikazivat će se razne aktivnosti u koje se mogu uključiti podupiratelji iz cijele Hrvatske.
Virtualni tjedan - raspored(1)
Tjedan će završiti humanitarnom utrkom u nedjelju, 31. svibnja, koju mogu trčati svi koji to žele.
Pronađite pet kilometara u vašoj blizini, prijavite se na utrku putem linka i donirajte kotizaciju od 55 kuna; taj će iznos biti dovoljan za svakodnevni školski obrok jednom djetetu za pet mjeseci. Svaki trkač koji se odluči prijaviti, na svoj će e-mail primiti personalizirani startni broj dva dana prije utrke. Trkači mogu isprintati startni broj i slikati se ili snimiti tijekom utrke, kako bi sa svima podijelili atmosferu. Utrka će trajati tijekom cijele nedjelje, a najbolji trkači moći će podijeliti svoj rezultat na Facebooku Marijinih obroka i biti nagrađeni.
Sve dodatne informacije pratite na Facebook eventu Marijinih obroka ili na web stranici, i uključite se u ostale aktivnosti virtualnog tjedna.
MM Gerard
„Marijini obroci“ organizacija je koja osigurava jedan obrok dnevno na mjestu obrazovanja kako bi privukla kronično siromašnu djecu u učionice, gdje dobivaju obrazovanje koje će im u budućnosti biti izlaz iz siromaštva. Marijini obroci hrane više od 1.6 milijuna gladne djece svakog školskog dana na četiri kontinenta, u zemljama poput Malavija, Liberije, Kenije, Sirije, Zambije, Haitija, Ugande… Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 132 kune.
 fotografija Robert

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.