Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[VIDEO] Daria Hodnik objavila svoju prvu kantautorsku pjesmu “Srce od stakla”

“Presretna sam što publici po prvi puta mogu predstaviti svoju autorsku pjesmu”

“Presretna sam što publici po prvi puta mogu predstaviti svoju autorsku pjesmu"

Fantastična Daria Hodnik prošle godine objavila je svoj album prvijenac kojeg krasi upravo ovaj epitet s početka – “fantastična”.

I doista jest tako, Daria je nevjerojatna vokalistica koja je dugi niz godina bila i jest, ako se tako možemo izraziti, “desni vokal” nekih od najvećih glazbenih zvijezda u regiji. Već jedno izvjesno vrijeme uspješna je i usolo karijeri, a sada sa svojim suprugom, bubnjarem Parnog valjka Dadom Marinkovićem, predstavlja prvu zajedničku autorsku pjesmu Srce od stakla. Na miksu i masteringu radio je još jedan Valjkov as – Marijan Brkić Brk, a koji je također jedan važan kotačić u karijeri Darije Hodnik.

Presretna sam što publici po prvi puta mogu predstaviti svoju autorsku pjesmu. Dado i ja sve radimo zajedno te je privilegija što imate kod kuće svu opremu s kojom možete snimiti pjesmu. Tako smo snimali razne verzije Srca od stakla dok nismo došli do ove. Glazbu sam napisala još prije 10-ak godina kada su naša djeca bila skroz mala i sjećam se da sam za klavirom nešto tipkala dok sam ih držala u naručju. Tako je nastala tema koja je nit vodilja i karakteristična je zbog specifičnog zvuka. Pjesma je ljubavna i to je tematika koja je uvijek dobrodošla kako bi se odmakli od ovih teških vremena. Iskreno se nadam da će publika uživati u slušanju“ – rekla je Daria.

 

 

Dugogodišnji suradnik i prijatelj Dinko Pasini potpisuje spot koji kroz zvjezdano nebo u najboljem svjetlu predstavlja pjesmu i njezinu temu. Srce od stakla je krhko srce, ali Darijina ljubav prema glazbi ne poznaje granice i njezino srce uvijek će velikim dijelom biti posvećeno ovoj umjetnosti koja život znači.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.