Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Svijet mašte s fotografija prenesen na video igre

Fotografkinja Iva Lulić i novljanski gameri u novom projektu

Fotografkinja Iva Lulić i novljanski gameri u novom projektu

Likovi umjetničke fotografkinje Ive Lulić, nakon fotografskih opusa i svijeta mašte s fotografija  mogli bi ući  i u video igre. Skupina gamera u Poduzetničkom inkubatoru PISMO u Novskoj pokazali su  zanimanje za likove s Ivinih fotografija. Planiraju izraditi video igre, priče iz hrvatske mitologije i svijeta mašte.

 

GAMING_IVA_2

Svojim senzibilitetom, bajkovitim prizorima u svojim fotografskim opusima, autorica je snimljenim likovima, kroz odabrane kadrove i ambijente, priča o vilama i vilenjacima, za što su se zainteresirali i novljanski gameri.

 

GAMING_IVA_5

Iva kaže kako bi bila „jako sretna da je prihvate u tim i zajedno rade na projektu izrade video igre.

 

 

GAMING_IVA_4

Bit će ovo nova stvar i novo iskustvo u mom životu. Ovdje ima puno mogućnosti, iskreno se nadam suradnji, kazala je Iva.

 

 

 

Tim novljanskih gamera, različitih afiniteta i znanja u izradi video igara, kako kaže Josip Zoričić, jedan od gamera, okupljanjem u Poduzetničkom inkubatoru PISMO, žele zajedno raditi i izaći na svjetsko tržište s novim igrama.

 

 

GAMING_IVA_3(1)

 

Na raspolaganju im je vrhunska oprema, a  u ovoj najbrže rastućoj svjetskoj industriji i brojnost korisnika, igrača video igara,  novljanska  ekipi ima  velike mogućnost, jer u ovom poslu, „samo je kreativnost granica“.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.