18f718ef1de896681f2588eaff2c1f71_L

Svima dobro poznato glazbeno društvo iz Đakova, predstavlja novu pjesmu i video spot ‘Zagrlimo vjetar’. Dyaco je jedan od naših najpoznatijih i najreprezentativnijih tamburaških sastava, a njihov dugogodišnji rad najbolje svjedoči o njima. Njihova nova pjesma, rezultat je cjelokupne situacije i trenutka u kojem se nalazimo te svojevrsna je posveta životu.

“I samo zagrlimo vjetar

Uhvatimo zvijezde sjajne

Nek nas čuvaju anđeli

Od ljubavi nježno satkani… “, stihovi su za koje je zaslužan Mislav Živković, koji je i autor glazbe, produkciju potpisuje Danijel Car, dok je aranžman zajedničko djelo spomenutog dvojca.

‘Pjesma „Zagrlimo vjetar“ nastala je u našem studiju kao glazbeni mozaik u koji je svaki od članova Dyaca ugradio dio sebe. Inspiraciju nismo tražili, inspiracija je došla nama. Sve te prazne ulice, utihnuli gradovi i bezidejna lica što nam je donijelo ovo čudno vrijeme, nagnali su nas da napravimo hommage životu. Odjednom je cvijeće počelo jače mirisati, kiša ljepše padati, a vjetar je prohujao našim osjećajima.

Kada sve ovo prođe, svatko od nas će osjetiti dragocjenost života i savršenost u običnoj šetnji parkom, vožnji biciklom i hladnom kvartovskom piću u omiljenom kafiću utorkom poslijepodne’ – istaknuo je ovom prigodom Danijel Car iz Dyaca.


 

Foto: Danijel Soldo


 

[VIDEO] ‘Zagrlimo vjetar’, nova pjesma Dyaca je posveta životu!
5.00(1 glas)
Komentara(0)