Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Novi singl Maje Blagdan „Čekaš me“ je zvuk kojeg smo se zaželjeli!

#glazbajelijekibijeg

#glazbajelijekibijeg

Maja Blagdan je glazbenica koja nas uvijek ostavi bez daha i koja svojim savršenim vokalnim interpretacijama uvijek probudi u svima nama i one najdublje emocije. Pjesma ‘Čekaš me’ je nastala u jednom dahu iz kreativne radionice dobro nam znanog tima – autorice glazbe Ines Prajo i autorice teksta Arijane Kunštek, koje su nakon toga još tri godine radile na pjesmi u studiju i sada napokon svi možemo uživati u njoj.

Glazbeni aranžman potpisuje Ivan Popeskić koji je okupio ekipu sjajnih glazbenika i koji su dodatno obogatili zvuk novog singla. Na gitarama je Elvis Stanić, kontrabasu Henry Radanović, na bubnju Marko Lazarić, čelo svira Petar Kovačić dok je na klavijaturama Ivan Popeskić.

„Svima im se od srca zahvaljujem na suradnji, jer su utkali djelić sebe i svog velikog talenta i zaista na prekrasan način oživjeli pjesmu“ – zadovoljno je komentirala Maja.

„Kako predočiti Ljubav? Kako preliti najdublja kretanja srca i duše i opjevati Neopisivo?“, pitala se Maja i svima nam je dala odgovor na ovo pitanje u svom novom singlu „Čekaš me“.

„U ovim izazovnim vremenima za sve nas, želim vam mir u srcu, puno snage i zdravlja kako bismo zajedno iz svega izašli jači i bolji za novi život, za novi svijet“ – zaključila je Maja.

I dok svi čekamo na susrete sa svojim najmilijima, pravi je trenutak da uz pjesmu „Čekaš me“ pobjegnete od svakodnevice jer #glazbajelijekibijeg

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.