koronavirus pozitiv korona virus

Županijski stožer civilne zaštite objavio je novo Priopćenje, za ponedjeljak, 06. travnja 2020. Na području naše županije nema novooboljelih.

Jedan pacijent razbolio se još 28. ožujka 2020. godine. Od tada se nalazi na kućnom liječenju, testiran je prošli tjedan na SARS-CoV-2 virus s negativnim nalazom, sada ima pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 virus. Epidemiološka obrada je u tijeku. Kontakti se stavljaju pod zdravstveni nadzor tipa samoizolacije u kući.

Gledajući razdiobu po gradovima tj. mjestima vidimo kako je dvanaest pacijenata s područja grada Siska, tri pacijenta s područja grada Kutine, jedan pacijent s područja gradaNovske, dva pacijenta s područja grada Petrinje, jedan pacijent iz mjesta Vidrenjak s područja općine Velika Ludina, a jedan pacijent s područja općine Lekenik.

Od dvadeset pacijenata s područja naše Sisačko-moslavačke županije, dvoje pacijenata je ozdravilo (jedan iz Siska i jedan iz Petrinje), te imamo sada osamnaest pozitivnih pacijenata na našem županijskom području.


 

Nepromijenjen broj oboljelih od bolesti COVID-19 u našoj županiji
5.00(3 glasova)
Komentara(0)