Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Čestitke gradonačelnika Kutine Zlatka Babića

Međunarodni praznik rada i 25. obljetnica VRO “Bljesak”

“Drage Kutinčanke i Kutinčani,

za 2020. godinu mogli bismo reći kako je godina izazova stoga i Međunarodni praznik rada obilježavamo u našim najužim krugovima, poštivajući sve mjere prevencije korona virusa. Naše gospodarstvo je ove godine pred velikim izazovom i na nama je ustrajati u njegovom ponovnom pokretanju za sve nas. Suradnja, povjerenje, međusobno uvažavanje i rad su naši najjači potencijali kako bismo zadržali mlade i svima koji žele raditi pružili jednake mogućnosti za zapošljavanjem i osiguravanjem bolje budućnosti.

 

  1. svibnja obilježavamo i 25. godišnjicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“ kada su u rano jutro 1995. godine uspješnom vojnom operacijom naši branitelji oslobodili područje zapadne Slavonije te se s ponosom i tugom sjećamo svih onih koji su dali život za sve nas i za našu Domovinu na čemu smo im vječno zahvalni. Iako smo primorani poštivati pravila o neokupljanju i držanju socijalne distance radi sigurnosti i zdravlja svih nas, ove godine ćemo odati počast poginulim hrvatskim braniteljima i izraziti zahvalnost pojedinačno, bez okupljanja, skrušeno i dostojanstveno.

 

U  ime Grada Kutine i u svoje osobno ime čestitam Vam 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i 25. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“.”

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.