Župan Ivo Žinić danas je  posjetio Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku i u društvu ravnatelja bolnice, dr. Tomislava Dujmenovića obišao medicinsko osoblje, koje sukladno naputku Nacionalnog stožera civilne zaštite, na ulazu u bolnicu provodi trijažni postupak, odnosno razvrstava pacijente po hitnosti medicinske obrade i upućuje ih na odgovarajuće bolničke odjele.

 

 

Image00001

 

Župan je i nakon ovog obilaska zahvalio medicinskom osoblju na požrtvovnosti i predanom radu na opću korist. Pohvalio je njihovu učinkovitost, organiziranost i dobre rezultate rada, kojima sigurno zahvaljujemo još uvijek povoljnu situaciju u SMŽ ako govorimo o zarazi koronavirusom COVID 19.

 

 

Image00005

 

Župan je zahvalio i ravnatelju OB Sisak dr. Tomislavu Dujmenoviću

 

 

Župan je iskoristio ovu prigodu kako bi zahvalio i Zavodu za hitnu medicinu i Zavodu za javno zdravstvo kao i voditeljici Odjela za infektologiju, dr. Tonki Jozić-Novinc, spec.infektologije.

Ravnatelj bolnice je zahvalio županu na trajnoj brizi o bolnici, dodajući kako zahvaljujući dobrom odnosu i svakodnevnim kontaktima sa županom sve probleme rješavaju u optimalnom roku.

Što se tiče aktualnog djelovanja bolnice u njoj se radi prema uputama nacionalnog stožera, ističe dr. Dujmenović

 

 

Prilagodili smo se na način da smo ispraznili gotovo cijelu novu Internu, tako da imamo dovoljan broj kreveta za izolaciju , dovoljan broj kreveta za potencijalne bolesnike s koronavirusom

 

 

Bolnica se prilagodila uvjetima rada i može se brinuti za zdravstvenu skrb stanovništva u cijeloj županiji.

 

Image00009

Image00006

Image00008


 

Župan Žinić obišao osoblje OB Sisak koje provodi trijažni postupak
5.00(1 glas)
Komentara(0)