Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan Žinić obišao osoblje OB Sisak koje provodi trijažni postupak

Bolnica se prilagodila novim uvjetima rada

Bolnica se prilagodila novim uvjetima rada

Župan Ivo Žinić danas je  posjetio Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku i u društvu ravnatelja bolnice, dr. Tomislava Dujmenovića obišao medicinsko osoblje, koje sukladno naputku Nacionalnog stožera civilne zaštite, na ulazu u bolnicu provodi trijažni postupak, odnosno razvrstava pacijente po hitnosti medicinske obrade i upućuje ih na odgovarajuće bolničke odjele.

 

 

Image00001

 

Župan je i nakon ovog obilaska zahvalio medicinskom osoblju na požrtvovnosti i predanom radu na opću korist. Pohvalio je njihovu učinkovitost, organiziranost i dobre rezultate rada, kojima sigurno zahvaljujemo još uvijek povoljnu situaciju u SMŽ ako govorimo o zarazi koronavirusom COVID 19.

 

 

Image00005

 

Župan je zahvalio i ravnatelju OB Sisak dr. Tomislavu Dujmenoviću

 

 

Župan je iskoristio ovu prigodu kako bi zahvalio i Zavodu za hitnu medicinu i Zavodu za javno zdravstvo kao i voditeljici Odjela za infektologiju, dr. Tonki Jozić-Novinc, spec.infektologije.

Ravnatelj bolnice je zahvalio županu na trajnoj brizi o bolnici, dodajući kako zahvaljujući dobrom odnosu i svakodnevnim kontaktima sa županom sve probleme rješavaju u optimalnom roku.

Što se tiče aktualnog djelovanja bolnice u njoj se radi prema uputama nacionalnog stožera, ističe dr. Dujmenović

 

 

Prilagodili smo se na način da smo ispraznili gotovo cijelu novu Internu, tako da imamo dovoljan broj kreveta za izolaciju , dovoljan broj kreveta za potencijalne bolesnike s koronavirusom

 

 

Bolnica se prilagodila uvjetima rada i može se brinuti za zdravstvenu skrb stanovništva u cijeloj županiji.

 

Image00009

Image00006

Image00008


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.