Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Općina Velika Ludina automatizirala postupak dobivanja propusnica

“Pridržavajmo se zadanih mjera i ostanimo zdravo!”

"Pridržavajmo se zadanih mjera i ostanimo zdravo!"

Općina Velika Ludina na svojoj je internetskoj stranici objasnila postupak dobivanja propusnica za opravdane potrebe putovanja izvan područja Općine. Upute prenosimo u nastavku.

 

“Na poveznici možete preuzeti obrazac za propusnicu, preuzmite ga kao dokument te ga ispunite i spremite upisane podatke, zatim ga pošaljite na e-mail adresu: opcina@ludina.hr (u ovom slučaju nije ga potrebno potpisati). Ako postupite ovako i ako je zahtjev opravdan, dobit ćete nazad na Vaš e-mail propusnicu koju možete držati na mobitelu te je tako pokazati policiji i nije je potrebno imati ispisanu. Ovo je najbolje rješenje jer nema kontakata i gužve u Općini.

Ako ga ne možete poslati e-mailom, onda ispunjeni obrazac ispunite, isprintajte, potpišite i donesite u Općinu te će Vam biti izdana propusnica ako je zahtjev opravdan. Treći način je da samo dođete u Općinu ako nemate naprijed opisanih mogućnosti.

Propusnice se izdaju od 08.00 do 13.00 sati radnim danom u Općini. Općinu zaključavamo pa je potrebno pozvoniti ili nazvati telefonski (brojevi na vratima). Propusnice su potrebne samo kada se izlazi s područja Općine.

Napominjemo ponovno da će se propusnice izdavati samo u opravdanim slučajevima: vitalni obiteljski razlog, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Pridržavajmo se zadanih mjera i ostanimo zdravo!

Stožer civilne zaštite Općine Velika Ludina”


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.