Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Lekenik

Općina Lekenik: Pozitivan primjer poštivanja odluka Stožera civilne zaštite RH

Načelnik Ivica Perović o mjerama u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom

Načenik Općine Lekenik Ivica Perović komentirao je provođenje Odluke Stožera civilne zaštite RH o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja. Načelnik Perović odgovorio je na pitanje koliko je ugostiteljskih objekata i sličnih subjekata koji se bave uslužnim djelatnostima zatvoreno na području Općine Lekenik te objasnio način na koji se provode navedene mjere.

 

 

Još uvijek nije došlo do promjene radnog vremena trgovina prehrambenim proizvodima i ljekarni na području Općine Lekenik. Načelnik Perović ističe da se svi otvoreni poslovni subjekti pridržavaju svih propisanih mjera prevencije zaraze koronavirusom.

18. ožujka održana je 8. sjednica Stožera civilne zaštite Općine Lekenik na kojoj je dogovoreno da će Općina u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Sisak i DVD-ima s područja Općine osigurati stručnu i kontroliranu pomoć pri nabavi osnovnih namirnica i lijekova svim mještanima Općine Lekenik koji su starije životne dobi, nemoćni i bez obitelji.

Načelnik o brojevima telefona i kontaktima za starije i nemoćne građane na koji se oni mogu javiti u ovo vrijeme epidemije.

 

 

Načelnik Perović je dao nove informacije o novim mjerama koje se primjenjuju pri pogrebima.

 

 

Načelnik Perović iskoristio je ovu prigodu kako bi se obrato mještanima Općine Lekenik te poduzetnicima s tog područja.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.