Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Održan treći sastanak Stožera civilne zaštite Općine Sunja

Općinski stožer donio je niz mjera

Općinski stožer donio je niz mjera

U prostorijama Društvenog doma Općine Sunja 24.3.2020. godine  održan je treći sastanak Stožera civilne zaštite Općine Sunja.

Na sastanku su doneseni sljedeći zaključci:

1. Dozvoljava se rad svim automehaničarima, vulkanizerima i drugim obrtnicima koji se bave djelatnostima vezanima uz održavanje i popravak osobnih automobila, vatrogasnih vozila i drugih vozila.

2. VZO imaja ovlast za izdavanje potvrda o obavljanju vatrogasne djelatnosti koje će se izdavati vatrogascima prilikom obavljanja redovitih zadaća i/ili intervencija.

3. Građani imaju pravo bez zaštitne maske ući u trgovinu, bezinsku postaju, ljekarnu i bilo koju drugu javnu lokaciju, ali se moraju pridržavati mjera koje su u tom trenutku na snazi. Nikome ne smije biti uskraćena usluga ukoliko nema masku na licu, a pridržava se svih ostalih preporuka Stožera civilne zaštite.

4. Dječji vrtić Bambi Sunja će nastaviti s dežurnim radom do 10h, a ukoliko nijedno dijete ne dođe do tog vremena, ima pravo zatvoriti ulaz do kraja radnog dana. Ovo vrijedi barem do petka 17. travnja 2020. godine.

5. Prema odluci Općinskog načelnika  svi se roditelji oslobađaju obveze plaćanja participacije za pohađanje Dječjeg vrtića Bambi Sunja za travanj, bez obzira na broj upisane djece.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.